Cristian Chirteș, preşedintele filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal, a anunţat, că Biroul Politic Judeţean al PNL Mureş, a adoptat cu unanimitate de voturi rezoluţia de susţinere a preşedintelui formaţiunii, Ludovic Orban

Urmând exemplul filialei PNL Bistrița Năsăud, PNL Mureș a anunțat că susține pe președintele PNL,Ludovic Orban. Cristian Chirteș, preşedintele filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal, a anunţat, că Biroul Politic Judeţean al PNL Mureş, a adoptat cu unanimitate de voturi rezoluţia de susţinere a preşedintelui formaţiunii, Ludovic Orban, şi a întregului Birou Politic Naţional.

„Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Mureş, a adoptat în unanimitate de voturi rezoluţia de susţinere a preşedintelui Partidului Naţional Liberal, domnul Ludovic Orban şi a întregului Birou Politic Naţional. În 2017, Ludovic Orban a preluat Partidul Naţional Liberal aflat în opoziţie, a reuşit alături de echipa Partidului Naţional Liberal performanţa câştigării alegerilor europarlamentare, prezidenţiale, locale şi a reuşit să coaguleze în jurul Partidului Naţional Liberal o majoritate şi o coaliţie de guvernare care să asigure reformarea şi modernizarea României.

Ludovic Orban este Prim Ministrul care, în cea mai neagră şi tensionată perioadă din istoria postdecembristă a României, şi-a asumat responsabilitatea de a guverna o ţară care se confruntă cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populaţia, cât şi mediul de afaceri, reuşind împreună cu echipa sa performanţe remarcabile, atât în domeniul sănătăţii, cât şi economic”, a arătat Cristian Chirteş, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit aceluiași comunicat, PNL Mureş a mai decis, joi seara, că va continua alături de preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban. PNL Mureș va susţine proiectul liberal de reformare şi modernizare a României. „Condamnăm atacurile publice, susţinem şi recomandăm ca problemele de natură internă să fie dezbătute doar în forurile statutare ale Partidului Naţional Liberal”, se mai afirmă în documentul transmis de către liderul PNL Mureş.

Pro și Contra în PNL în privința lui Ludovic Orban

Luările de poziție vin în urma vortxului din PNL cauzat de declarațiile lui Rareș Bogdan care auprilejuit opinii pro și contra. Reformiștii doresc ieșirea PNL din conul de umbră de după alegerile parlamentare și existența unui dialog real și dinamic în partid. Ludovic Orban, la prima intervenție de după declarațiile lui Rareș Bogdan, a afirmat că problemele interne se discută în interiorul partidului și nu în public.