”Alyn Spaniolu Legenda Vie” a fost arestat în timpul unui live pe Facebook

”Alyn Spanyolu Legenda Vie”, cum își spune pe Facebook, a vrut ca „duşmanii” să vadă cât de bine se distrează. El a dat o petrecere transmisă live pe Facebook, în pe 16 ianuarie, în Merişcani, din judeţul Argeş. A fost cea mai proastă mişcare.

Teleormăneanul a fost arestat de poliţiştii din Argeş chiar în timp ce hoţul transmitea live pe Facebook. În luna octombrie a anului trecut, judecătorii arădeni au dat sentinţa în dosarul acestuia. Alin Păun a fost judecat pentru furt calificat. Sentinţa nu a fost atacată, aşa că a rămas definitivă. Alin Păun, în vârstă de 24 de ani, a fost dat în urmărire naţională. El trebuia să execute pedeapsa cu închisoarea, dar susține că nu a știut.

Distracția și pasiunea pentru live-uri costă

Hoţul, aflat în urmărire națională, a dat o petrecere în localitatea Merişcani, din judeţul Argeş. El dorea ca „duşmanii” să vadă cât de bine se distrează. ”Alyn Spanyolu Legenda Vie”, numele profilului său de Facebook, a decis să transmită petrecerea live pe reţeaua de socializare. A fost cea mai neinspirată alegere pe care putea să o facă. Poliţiştii au primit în scurt timp un telefon la 112 de la o persoană. Aceasta l-a recunoscut pe hoţ şi ştia că acesta este urmărit naţional. Oamenii legii s-au mobilizat şi i-au împresurat pe petrecăreţi, arestându-l pe Alin Păun. Petrecerea le-a fost întreruptă cuvintele polițiștilor:„Stai pe burtăă, staaai pe burtă!!! Culcat, culcat!! Unde-i telefonul? Jos, pe burtă, culcat!”. Teleormăneanul a fost trimis la închisoare, unde urmează să îşi ispăşească pedeapsa.

În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi petrecăreţi, aceştia au fost amendaţi de poliţişti pentru faptul că nu au respectat măsurile de combatere a transmiterii coronavirusului. S-a dovedit astfel că pasiunea pentru live-uri a folosit acum doar polițiștilor. Poliția face verificări pentru a afla dacă tânărul teleormănean nu a comis și alte infracțiuni.