Polițistul Marian Godină a dezvăluit printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, care este salariul actual pe care acesta îl încasează lună de lună.

Potrivit acestuia, în 2017 anunța o leafă de 3000 de lei, însă actualmente, suma a crescut la nu mai puțin de 4700 de lei. Bani însă care nu au venit stând degeaba, ci muncind și trudind nopți în șir de-a lungul carierei sale începută în urmă cu 14 ani.

Astfel, având în vedere acest lucru și cunoscând foarte bine salariile din poliție, Marian Godină nu își închipuie cum ar putea vreodată să participe la o manifestare pentru majorarea salariului lunar.

”Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună.

Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba. Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a scris polițistul.

Potrivit lui Godină, acesta nu se va alătura protestelor organizate de către sindicaliștii MAI.

”Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a mai adăugat Marian Godină.

Conform sindicaliștilor, salariile vor fi majorate cel puțin la nivelul celor din Poliția Locală.

De exemplu, remunerația lunară din Primăria Cluj-Napoca i-ar îndreptății pe polițiști să aspire la un salariu mai mare, un polițist local câștigând 7.360 de lei pe lună, un șofer angajat al Primăriei Cluj 5.665 de lei, iar o lenjereasă sau o bucatăreasă 5.748 de lei.