„În felul acesta Biserica noastră vine în ajutorul celor care au nevoie astăzi de o bucată de pâine pe masă și face, în același timp, câte o bucurie și copilașilor nevoiași și familiilor acestora”, au transmis reprezentanții Parohiei Iosefin.

Atenția și grija comună creștinească s-a concretizat în peste 100 de pachete cu alimente care au ajuns la familiile cu mulți copii și persoanele nevoiașe din parohie, precum și hrană caldă. Reprezentanții parohiei și fundația au mai pregătit peste 300 de pachete cu dulciuri pentru copiii care frecventează biserica la sfintele sărbători, iar la solicitarea unui spital suport Covid au fost achiziționate 160 de bucăți cearceaf textil, fețe de pernă, învelitori pentru pilote și pături textile, în valoare de peste 6000 lei.

Societatea Femeilor Creștine Ortodoxe a venit în ajutorul a 22 de familii nevoiașe, cărora le-au pus la dispoziție resursele materiale și alimentare de care aveau atâta nevoie: alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, jucării și chiar tablete pentru copiii care studiază online. Această societate a oferit pachete cu dulciuri copiilor din Centrul de primire în Regim de Urgență și de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae și le va oferi și de praznicul Nașterii Domnului. Preotul paroh Ionel Popescu a transmis că săptămâna viitoare vor fi trimise pachete cu ajutoare și jucării din partea celor trei instituții bisericești și la Centrul pentru Diabet „Doctor Viorel Șerban” de la Buziaș.

În acest fel Sărbătoarea Nașterii Domnului ( Crăciunul ) va fi mai luminoasă și îmbelșugată și pentru cei care se confruntă cu probleme materiale.