Mega Image anunță că valoarea totală a bonusurilor ajunge la 945.000 euro, banii vor fi oferiți angajaților sub forma unor prime de sărbători de iarnă în semn de apreciere pentru munca depusă pe perioada acestui an și grija de care au dat dovadă față de colegi, parteneri și clienți. Chiar dacă acest an a fost unul dificil, primele angajaților se vor dubla datorită eforturilor deosebite depuse de cei aproape 10.000 de colegi în toate magazinele și depozitele din țară. Bonusurile vor fi acordate în luna decembrie, iar angajații ce au copii vor primi suplimentar bonus pentru fiecare, sub formă de vouchere.

De aceste vouchere se vor bucura 6.000 de copii ai colegilor din echipa Mega Image. În luna martie a acestui an, Mega Image a acordat angajațior un spor de 25% pentru fiecare zi lucrată, iar pentru susținerea copiilor în perioada stării de urgență, a acordat concedii pentru îngrijirea și supravegherea copiilor. În plus, bonusurile și beneficiile extra salariale nu s-au schimbat, și pe timp de pandemie Mega Image a deschis  o linie telefonică de consiliere psihologică.

Pentru anii următori, lanțul de supermarketuri are planuri măreț. Își doresc extinderea în mai multe orașe și crearea de noi locuri de muncă, în vederea dezvoltării societății românești și aducerea de un plus  în domeniul economic.

Mega Image a fost fondat în 1995 și este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România ce cuprinde până în prezent 838 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea și alte orașe. Mega Image mai are sub administrare Shop&Go, Gusturi Românești și face parte din retailerul internațional Ahold Delhaize Group, ce operează pe trei continente. Mega Image are în România peste 10.000 de angajați în depozitele și magazinele lor.

Retailerul Mega Image, deţinut de grupul olandezo-belgian Ahold Delhaize, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 6,65 mld. lei, cu 16% mai mare decât în 2018. Avansul e de două ori mai rapid decât cel al consumului privat anunţat de INS pentru anul anterior, însă a fost susţinut şi de o expansiune alertă, cu aproape 100 de magazine, conform Ziarului Financiar.