Temperaturi de până la 22 de grade au anunțat meteorologii pentru această săptămână, iar în toate regiunile țării vremea se va încălzi treptat.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru astăzi, 12 aprilie. Prima zi a săptămânii vine cu vreme bună, iar temperaturile sunt în creștere. În majoritatea regiunilor din țară, astăzi vremea va fi predominant frumoasă și caldă cu cer senin.

În cea de-a doua parte a zilei se vor înregistra, în vest și nord-vest, unele înnorări. Totodată, spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ploi slabe, izolat și trecător. Vântul va suflat slab și moderat pe tot parcursul zilei de luni, 12 aprilie.

ANM: Temperaturi de până la 22 de grade Celsius

Astăzi, 12 aprilie, temperaturile se vor încadra între 12 grade și 22 de grade Celsius, estimează meteorologii.

Minimele vor fi cuprinse între 1 grad și 11 grade Celsius. În depresiunile din estul Transilvaniei se vor înregistra temperaturi ce vor coborî până la – 4 grade.

Aici vor mai fi condiții de brumă, spre sfârșitul intervalului pentru care a fost emisă prognoza.

Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață în cele mai multe zone.

Cum va fi vremea la munte?

În zonele montane, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. În masivele vestice cerul va fi variabl și senin, iar vântul va sulfat slab până la moderat. Local, vântul va cunoaște ușoare intensificări în Carpații Occidentali și Meridionali.

În capitală, vremea se va menține frumoasă și caldă.

Temperatura maximă la nivelul Capitalei se va situa în jurul valorii de 19 grade. Pe de altă parte, temperaturile minime vor coborâ până la 3 … 6 grade. Presiunea atmosferică va scădea.

Reamintim că astăzi, 12 aprilie, vremea va fi caldă în toate regiunile țării și se vor înregistra temperaturi de până la 22 de grade Celsius. Meteorologii au anunțat vreme bună pentru toată săptămâna.