Prognoza meteo-Luni, 8 martie

Vremea va fi caldă, mai ales în sudul țării. Cerul va fi variabil, mai mult noros în nordul țării. Spre seară, în Carapații Meridionali, Maramureș, Transilvania, vor fi precipitații mixte, sub formă de ploi și ninsori.

Temperatura maximă va fi cuprinsă între 5-13 grade Celsius, iar minimele vor varia între- 8 și 2 grade.

De miercuri, 10 martie, prognoza meteo arată o răcire a vremii.

Potrivit ANM, va fi mai rece decât e normal pentru această perioadă.

În sud vor fi precipitații mixte, sub formă de lapoviță și ninsoare.

Temperatura maximă va fi cuprinsă între 1și 8 grade, iar cea minimă va varia între -8 și 0 grade.

În București, luni 8 martie,vremea va fi rece , cu maxime de până la 6 grade maximele și minime de -3 grade. După ziua de miercuri vor crește temperaturile, ajungând la aproximativ 9-11 grade, transmite ANM.

Prognoza meteo pentru Transilvania

În Transilvania, începând de luni, 8 martie, temperaturile vor scădea până la 3 și 5 grade, Ulterior, se va înregistra o creștere ușoară. De marți, 9 martie Transilvania maximele în termometre vor arăta 7-8 grade maximele. Minimele se vor situa între -4 și -2 grade.

Vremea în Muntenia și în Dobrogea

Sud Estul României, la malul mării, va avea temperaturi mai reci decât restul teritoriului. Astfel că, luni, 8 martie, în Doborogea se vor resimți valori de 5 grade maximele și minime de -1-0 grade. În prioada 12-14 martie vreme devine ușor mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii martie, cu medii ale maximelor de 8- 9 grade și minime de 1- 3 grade.

Vremea în București

În București, luni 8, martie,vremea va fi rece , cu maxime de până la 6 grade maximele și minime de -3 grade. După ziua de miercuri vor crește temperaturile, ajungând la aproximativ 9-11 grade maximele și minime în jurul a 0 grade, transmite ANM

După data de 11 martie, vremea începe să se încălzească treptat. Temperaturile maxime pot ajunge la 17 grade,  transmite ANM.