Astfel,  prognoza meteo pentru  intervalul 27 februarie, ora 06:00-1 martie, ora 12:00. vântul se va intensifica treptat. La început în nord-est și la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă în cea mai mare parte a țării.

Duminică și luni va continua să sufle vântul moderat.

În zona înaltă a Carpaților Meridionali vor fi atinse viteze ale vântului între 80-90 km/h. În estul ţării, în noaptea de duminică spre luni, vor cădea ninsori.

La altitudini mai mari de 1500 m vor fi intervale în care va ninge. Totodată, în estul teritoriului, mai ales în a doua parte a nopții de duminică spre luni, dar și luni, vor predomina ninsorile.

Prognoza meteo în Transilvania

Valorile termice vor crește ziua, ușor până spre sfârșitul primei săptămâni. Astfel, se vor înregistra temperaturi medii care vor ajunge până la 14 grade. După 27 februarie, vremea va intra într-un proces de răcire. Astfel, la sfârșitul intervalului de prognoză meteo, media maximelor va fi cuprinsă între 6-7 grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi în creștere în prima săptămână. Se va ajunge de la medii de -3 grade Celsius la valori de 3 grade. În cea de-a doua săptămână, minimele vor marca o scădere treptată. La finalul săptămțnii se vor înregistra în medie -3 -2 grade Celsius, transmite ANM.

Vremea în Crișana

Temperaturile minime vor crește ușor în weekend. Vor atinge  s 4 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului va exista tendința de scădere, cu medii de -1 şi 0 grade Celsius.

Prognoza meteo. Vremea la munte

Sâmbătă, 27 februarie, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Vom avea o medie a valorilor maxime de 6-9 grade și minime de -2-0 grade Celsius.

Media minimelor va ajunge la la -7-5 grade Celsius

Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere mai ales după data de 27 februarie.

În București,   vremea va fi caldă în acest weekend.

Temperaturile maxime vor varia  între 6-15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 5 grade Celsius.