Astfel, prognoza meteo de la ANM arată o încălzire ușoară de luni, 8 martie.

Tmperaturile vor avea o valori apropiate de specificul acestei perioadei. Temperaturile maxime vor ajunge la 10-11 grade. Cele minime vor varia în medie între 0 și 2 grade. În intervalul 7 și 10 martie teperaturile scădea ușor , ajungând la -3 și 2 grade, în zona Banatului.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în Crișana

Temperaturile maxime vor fi ajunge la 10 grade maximele, iar minimele se vor situa în medie între -1 și 2 grade.

În Transilvania, începând de luni, 8 martie, temperaturile vor scădea până la 3 și 5 grade, Ulterior, se va înregistra o creștere ușoară. De marți, 9 martie Transilvania maximele în termometre vor arăta 7-8 grade maximele. Minimele se vor situa între -4 și -2 grade.

Prognoza meteo în Capitală

În București, luni 8 martie,vremea va fi rece , cu maxime de până la 6 grade maximele și minime de -3 grade. După ziua de miercuri vor crește temperaturile, ajungând la aproximativ 9-11 grade maximele și minime în jurul a 0 grade, transmite ANM

Vremea în Muntenia și în Dobrogea

Sud Estul României, la malul mării, va avea temperaturi mai reci decât restul teritoriului. Astfel că, luni, 8 martie, în Doborogea se vor resimți valori de 5 grade maximele și minime de -1-0 grade. În prioada 12-14 martie vreme devine ușor mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii martie, cu medii ale maximelor de 8- 9 grade și minime de 1- 3 grade.

În Muntenia, luni 8 martie, va fi o răcire a vremii, cu valori de 6 grade maximele și minime de -3 grade. După ziua de miercuri vor crește temperaturile, ajungând la aproximativ 9-11 grade maximele și minime în jurul a 0 grade.