Meteorologii au anunțat că vremea se încălzește în toată țara, iar temperaturile vor urca ușor spre normele normale pentru această perioadă a anului. În majoritatea zonelor din România, diminețile vor fi răcoroase și se va semnala ceață.

La începutul zilei cerul va fi parțial noros, iar izolat se va înregistra ceață. Treptat, dinspre sud-vest, înnorările vor cuprinde majoritatea zonelor. Temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru luna martie.

În partea de sud a țării, din orele după-amiezii, vor fi precipitații în extindere treptată. Acestea vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. În partea de sud a țării se vor înregistra ploi, iar în Munții Banantului, Carpații Meridionali și de Curbură va ninge pe parcursul nopții.

Vreme rece pentru început de luna martie

În Moldova se va semnala ninsori slabe în zona montană. Vântul va sufla moderat și slab, cu unele intensificări în partea de sud a țării și la munte.

Temperaturile maxime vor fi între 3 și 11 grade Celsius, iar cele minime vor fi între -5 și 3 grade Celsius.

Vremea va fi în general închisă și va fi rece pentru acestă dată în cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări în sudul, centrul și estul teritoriului și vor domina precipitațiile sub forma de ninsori și lapoviță pe are axtinse.

În celelalte zone, cerul va fi parția noros, iar vântul va suflat slab și moderat. Se vor înregistra intensificări izolate în sud și est. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade Celsius, iar cele minime vor fi între -8 și 0 grade Celsius.

Pe arii mai restrânse se va înregistra ceață, iar cerul va fi parțial noros.

Agenția Naționala pentru Meteorologie a anunțat că de la jumătatea lunii martie temperaturile vor crește considerabil în toată țara. Temperaturile maxime se vor situa între 7-15 grade Celsius, iar minimile vor fi cuprinse între 2-8 grade Celsius.