Prognoza meteo pentru joi, 18 martie arată că temperaturile minime vor fi în continuă scădere . Se va ajune, astfel la -5 grade. Media valorilor diurne se va încadra între 5 şi 8 grade, iar a celor nocturne vor varia între -4 la  -2 grade. Se vor înregistra precipitații pe aproape tot parcursul intervalului. Cantităţi de apă mai însemnate se vor înregistra până în data  în intervalul 20 – 23 martie, precizează ANM.

Prognoza meteo .Cum va fi vremea în Maramureș

Vremea se va menține rece și în Maramureș. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 3 și -5 grade. Cele minime vor continua să scadă la -4 grade.

Citește aici ce avertizări meteo sunt în vigoare

Meteorologii anunță vreme rece și în Banat. Până în data de 19 martie, media valorilor diurne va fi de 5 – 8 grade, iar a celor nocturne, în scădere treptată, de la -3 grade la 1 grad. După data de 19 martie, deşi vor mai fi variaţii termice de la o zi la alta, tendinţa va fi de încălzire uşoară.

Vremea în Banat

Primăvara se lasă așteptată și în Banat. De joi, 18 martie, , media valorilor diurne va fi de 5 – 8 grade, iar a celor nocturne, în scădere treptată, de la -3 grade la 1 grad. După data de 19 martie, or mai fi variaţii termice de la o zi la alta,însă, tendinţa va fi de încălzire uşoară.

Sursa- ANM