Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că duminică, 14 martie, vremea se va încălzi ușor, iar cerul va deveni mai mult noros în vestul, centrul și nordul țării.

Spre seară și noaptea vor fi precipitații, predominant ploi. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în sud și sud-est. În Oltenia și izolar în rest va ploua local, iar pe alocuri se va înregistra ceață.

La munte vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va sufla în general moderat, iar pe crestele montane înalte vor fi unele intensificări.

Vremea, 14 martie. Se încălzește ușor și vor predomina ploile

Temperaturile maxime vor fi între 7 și 15 grade Celsius, iar cele minime vor fi între -5 și 5 grade Celsius. În capitală, cerul va fi noros, iar noaptea va ploua slab. Temperatura maximă va fi de 11 și 12 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul a 2 grade.

În Transilvania și Moldova, cerul va continua să fie noros, iar în primele ore ale zilei se va semnala burniță.

Meteorologii anunță: Vremea se încălzește de luni, 15 martie 21

Luni, 15 martie, vremea va fi predominant închisă, cu precipitații pe arii extinse în est, sud și centrul țării.

În Transilvania vor fi precipitații local moderate, iar în vest și nord-vest se vor înregistra ninsori, izolat vor fi ninsori. Vântul va sufla în general moderat, local și temporar cu unele intensificări, mai ales în sud-estul și sud-vestul extrem al țării.

În nordul Moldovei și estul Transilvaniei vor fi temperaturi maxime de 4 grade Celsius, iar în sudul Dobrogei și sud-estul Munteniei, temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius. În sud-est, iar noaptea în vest-nord-vest vor fi condiții de ceață.

În capitală, vremea va fi închisă și va ploua temporar. Temperatura maximă va fi de 11…13 grade Celsius, iar minima se va situa în jurul a 4 grade Celsius.