Administrația Națională pentru Meteorologie a anunțat că vremea se menține rece, vineri, 12 martie. Cerul va fi noros în majoritatea zonelor și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în Banat și Crișana.

În Transilvania, Moldova și Maramureș va ninge în zona de munte în prima parte a zilei. De asemenea, pe parcursul zilei precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

În Oltenia și vestul Munteni se vor înregistra ploi, iar în unele zone va burnița și va ninge slab. Totodată, se va depune polei, iar vântul va sufla puternic la munte și va avea intensificări în majoritatea zonelor.

Vremea se menține rece pentru această perioadă a anului

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade Celsius, iar minimele variază între -5 și 5 grade Celsius. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în Câmpia Română și Câmpia de Vest.

În capitală vremea continuă să fie rege, temperatura maxima va fi de 4-5 grade Celsius. Minimele vor oscila între -6 și -3 grade Celsius. În majoritatea regiunilor din țară, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. În Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și Dobrogea vântul va ajunge la 50-60 km/h, amplificând senzația de frig.

În noaptea de vineri spre sâmbătă ( 12/13 martie) pe pe tot parcursul zile de sâmbătă ( 13 martie) se vor înregistra precipitații în cea mai mare parte a țării. În zonele montane vor predomina precipitațiile sub formă de la lapoviță și ninsoare. Pe alocuri se va depune polei.

Vineri, 12 martie, meteorologii au anunțat că vremea se menține rece în toată țara. Temperaturile maxime vor fi între 1 și 11 grade Celsius, iar minimele vor fi între -6 și -3 grade Celsius. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în Câmpia Română și Câmpia de Vest. Sâmbătă, pe tot parcursul zilei, se vor înregistra precipitații în cea mai mare parte a țării.

Primăvara se lasă așteptată, iar temperaturile vor reveni la normal pentru această perioadă de la jumătatea lunii martie.