A ținut să trasmită o avertizare pentru liberalii care se gândesc să trădeze coaliția și să voteze moțiunea simplă, depusă de PSD, împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

„În calitate de primicepreşedinte al PNL vă spun că dacă se va întâmpla acest lucru, voi cere excluderea acestuia din partid. Atunci când funcţionezi într-o coaliţie, când vrei cu adevărat să schimbi România în bine şi să o modernizezi, nu e loc de războaie personale sau de supărări personale. Faci parte dintr-un partid politic, eşti membru al unui grup parlamentar. Nu vii să te joci cu aşa ceva”, a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan amenință cu excluderi din partid

De data aceasta, pare să fie pe aceeași lungime de undă cu actualul președinte al PNL, Ludovic Orban.

Si acesta a precizat recent că, Vlad Voiculescu are susținerea liberalilor, fiind vorba despre o coaliție.

„Vlad Voiculescu are susţinerea coaliţiei, nu doar a USR-PLUS. Deci este absolut normal ca cei din PNL şi cei din UDMR să îl susţină în demersurile sale. Desigur, considerând că sunt absolut corecte şi nu am motive să mă îndoiesc. Dar nu văd vreun parlamentar PNL care să voteze împotriva lui Vlad Voiculescu. Cum nu cred că vor vota împotriva niciunul ministru al cabinetului Cîţu atât timp cât noi ne aflăm în această coaliţie”, subliniază acesta

Astfel, cei care se vor gândi să trădeze riscă excluderea.

Rareș Bogdan vrea excluderi din PNL

PSD a depus moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății prin care i se reposeșează tragedia de la Matei Balș, gestionarea incorectă a centrelor de vaccinare.

„Victime omeneşti, spitale în flăcări, haos în vaccinare, degringoladă în sistemul de sănătate publică şi minciuni la testare şi raportare! Şi multă indiferenţă, indolenţă, aroganţă şi sfidare din partea celui care ar trebui să aibă drept principală grijă sănătatea şi siguranţa cetăţenilor săi! (…)

Este deja mult prea mult! Acest ministru a devenit un adevărat pericol pentru sănătatea românilor”, se arată în moţiunea depusă de PSD.