Cele mai mari nemulțumiri le-au avut filialele din Transilvania, iar Rareș Bogdan nu s-a sfiit să îl atace pe Ludovic Orban, actualul lider al liberalilor.

El spune că nu îi va fi contracandidat la Congresul de Alegeri din toamnă.  Orban ar trebui să schimbe tactica, dacă vrea un nou mandat.

Susține că ar trebui să fie un om de echipă, care să dea posibilitate tuturor să se exprime în partid.

Rareș Bogdan știe cine ar putea fi președintele PNL. Cine îl invidiază pentru carismă

Provenit din media, Rareș Bogdan știe că are o carismă pe care unii dintre politicienii ar trebui să o învețe.

“Unii, cand vad un personaj cunoscut, volubil, care comunica relativ usor, care are o anumita simpatie publica, apare in increderea populatiei, unii poate devin invidiosi sau se tem. Eu le-am explicat acelor unii ca nu e cazul, pentru ca eu nu candidez la presedintia partidului”, a afirmat Rares Bogdan, citat de aktual24.ro

Cîțu ar trebui să fie la conducerea PNL . Oamenii din Ardeal sunt o variantă

Despre Florin Cîțu, actualul premier, spune că ar putea fi la conducerea partidului, dar nu neapărat ca președinte.

Consideră, însă, că ar putea fi vicepreședinte. Rareș Bogdan spune că și Ardeal sunt o variantă valabilă pentru conducerea PNL. Cei care ar putea să îi fie contracandidați lui Orban sunt Ilie Bolojan( Bihor) și Emil Boc(Cluj)

Citește aici ce spun liderii PNL din Transilvania despre  politica lui Orban

“Sau poate sa fie Ludovic, dar trebuie sa inteleaga ca trebuie sa isi construiasca o echipa in care si ceilalti sa aiba un cuvant de spus, adica sa fie mai putin – eu am folosit o exprimare pe care am regretat-o, eu vorbesc frumos, nu injur – sa fie mai putin autocratic, sa imparta puterea. Adica si un presedinte executiv sau prim-vicepresedintii sa aiba putere. Deocamdata, are prima sansa, dar asta nu inseamna ca nu se poate construi o alternativa. deocamdata exista, poate sa candideze Florin Citu, poate sa candideze cineva de Ardeal. Poate Emil Boc, de ce nu? Si Ilie Bolojan e un om de actiune, un om bun”, a precizat prim-vicepresedintele PNL, citat de sursa menționată mai sus.