”Întreținerea și repararea navelor spațiale” poate primi fonduri nerambursabile dacă se desfășoară în mediul rural

Deşi pare și sună ca o glumă, ”întreținerea și repararea navelor spațiale” poate fi înregistrată ca activitate la Registrul Comerţului şi poate primi fonduri – dacă activitatea are loc în mediul rural. ”Fixarea” tinerilor în mediul rural ar deveni astfel mai facilă și o realitate.

Cert este că o activitate de acest gen, oricât de ciudat ar părea, poate beneficia de facilități dacă își desfășoară activitatea în mediul rural. Potrivit AvocatNet , o firmă care se ocupă cu ”Întreținerea și repararea navelor spațiale” poate fi înființată în România, la Registrul Comerţului, adăugând în actul constitutiv al viitoarei societăți codul CAEN 3316 – Repararea și întreținerea aeronavelor și navelor spațiale.

Și pentru că această activitate trebuia susținută suplimentar, pentru mai mulți ani repararea și întreținerea navelor spațiale a fost o activitate eligibilă în cadrul măsurilor 6.2 și 6.4 din Programul Național de Dezvoltare Rurală, destinate înființării de activități non-agricole în spațiul rural.

Persoanele interesate puteau obține până la 200.000 de euro pentru a-și înființa la țară un atelier pentru repararea navelor spațiale. Cu toate acestea, nu avem informații că o astfel de activitate chiar a primit finanțare nerambursabilă”.

Transportul spațial de mărfuri și persoane, capacitățile paranormale sunt prevăzute în codul CAEN

De asemenea, printre activitățile mai bizare care pot fi oficializate Avocat.net mai menționează: transportul spațial și de mărfuri și persoane ( nu se vorbește însă de levitație sau teleportare, sic) și capacitățile paranormale ( ședințele de spiritism), citirea viitorului în lună, stele, cafea sau alte băuturi…

Ar fi foarte interesant de aflat dacă inflorescența codului CAEN stimulează imaginația muritorilor sau chiar aceasta a fost obligată de cazuistică, de realitate.

Până la aflarea răspunsurilor însă, este util să rețineți că puteți avea afacere dumneavoastră în domeniul întreținerii și reparării navelor spațiale și să beneficiați în același timp de un anumit sprijin financiar dacă vă hotărâți să faceți treaba de la A la Z în mediul rural.