EVZ TV este un proiect media ambițios, coordonat din anul 2020 de Mirel Curea. Amândoi își vor folosi experiența în jurnalism, pentru ca  EVZ să rămână cel mai important brand media.

Ce va face Robert Turcescu la EVZ TV

Robert Turcescu a precizat ce rol va avea în cadrul proiectului EVZ TV.

Voi coordona producțiile video ale Evz. Am chef de lucru, nu m-am ferit niciodată de provocări profesionale, așa ca… am treabă multă! Amenajăm studioul, schimbăm concepte, inventăm formate…

EVZ e cel mai important brand media al României, eu zic ca in scurta vreme se vor vedea schimbări semnificative in abordarea formatelor video de pe această platformă, dar mai multe nu vreau să spun acum. Revin și cu o emisiune de autor, desigur, dar sunt și în căutarea unor oameni tineri care vor să facă video-jurnalism.

Dacă au chef de muncă, să mă caute, am niște propuneri interesante pentru ei. De reținut însă că am alergie la proști și la leneși! În rest, ce să zic, mă bucur că sunt din nou în echipa EVZ, într-un fel sau altul am colaborat cu “Bulina roșie” vreme de vreo 20 de ani și a fost bine, așa că sunt foarte încrezător că va fi bine și acum. Nu mor caii când vor câinii!”, a spus acesta în exclusivitate pentru evz.ro

Dan Andronic face precizări pentru dezinformatori

“Robert Turcescu va coordona, alături de Mirel Curea, proiectul EVZ TV în care urmează să investim o cantitate respectabilă. De bani și timp. În aceeași echipă este și Simona Ionescu, redactorul-șef al Evenimentului Zilei, care nu va pleca decât când va vrea ea!

Alături de Robert Turcescu vor mai veni câțiva ziariști de marcă în perioada următoare, pentru că mi-am propus să transform EvZ și Capital într-o întreprindere a celor care scriu și apar la TV. Din care să aibă de câștigat și de care să fie mândri”, a precizat Dan Andronic.

Robert Turcescu este un jurnalist și om politic român, fost realizator al emisiunii radio „România în direct” și al talk-show-ului 100%.

De asemenea, a moderat emisiunea „Sub semnul întrebării”, difuzată de postul B1 TV.

Turcescu a fost ales deputat de Constanța în legislatura 2016-2020 din partea PMP.