Conflictul din interiorul Partidului Național Liberal nu s-a stins. După ce, în repetate rânduri, Rareș Bogdan l-a atacat dur pe Ludovic Orban, președintele PNL a vorbit deschis despre acest conflict la emisiunea ,,40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Rareș Bogdan a spus despre Orban că ,,i s-a umflat capul” și că ,, și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa”, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Invitat  marți seara, 23 martie, la emisiunea ,,40 de întrebări”, Ludovic Orban i-a dat replica colegului lui, Rareș Bogdan.

Denise Rifai: Este Rareș Bogdan <<șarpele>>pe care l-ați crescut în partid?

La întrebarea moderatoarei dacă Rareș Bogdan este șarpele pe care l-a crescut în partid, Ludovid Orban a avut un răspuns neașteptat.

„Nu l-am crescut, era gata crescut. În afara de mine, la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan a fost cel mai apropiat membru PNL de cerințele pentru acest scrutin. A fost o decizie corectă, deoarece a câștigat alegerile europarlamentare. Ulterior, l-am susținut pentru poziția de prim-vicepreședinte și i-am oferit un calificativ foarte bun.

Faptul că are niște opinii și le expune public, nu este corect din punct de vedere democratic. Dar eu în general sunt un tip împăciuitor”, a spus Ludovic Orban despre Rareș Bogdan., la KanalD.

Ludovic Orban, următorul președinte al României?

De asemenea, președintele Partidului Național Liberal a vorbit și despre posibilitatea de a candida la prezindețialele din 2024. În cadrul emisiunii, Ludovic Orban a vorbit că se gândește serios să candideze pentru funcția de președinte al României peste trei ani.

,,Sunt constient de faptul ca odata inscris in lupta pentru un nou mandat de presedinte al Partidului National Liberal, odata cu acest mandat, trebuie sa iau in calcul si candidatura la presedintia Romaniei, pentru ca presedintele Partidului National Liberal va trebui sa intre in lupta pentru alegerile prezidentiale din 2024.

Raspunsul este ca stiu ca odata cu candidatura la functia de presedinte al Partidului National Liberal trebuie sa iau foarte in serios si candidatura la presedintia Romaniei.””, a mai precizat Ludovid Orban.