Sălaj. Minodora Bogdan, o cunoscută doctoriță de sălăjeni, a fost atacată în miez de noapte de un bărbat. Doctorița a fost strânsă de gât și trântită la pământ. Tâlharul i-a furat cheile și poșeta, după care s-a făcut nevăzut.

Doctorița s-a ales cu un deget rupt, lovituri la mâini și picoare. Spre norocul ei, un consilier europarlamentar s-a aflat prin zonă și a sunat de urgență la 112.

El i-a oferit telefonul pentru ca și doctorița să anunțe soțul de cele întâmplate. Polițiștii au reușit să-l prindă pe atacator în scurt timp.

Sălaj. O cunoscută doctoriță a fost tâlhărită în miez de noapte

Femeia venea pe jos și a oprit la bancomat pentru a scoate suma de 2.000 de lei. Individul a urmărit-o și cu aproximativ trei metri înainte de a intra în scara blocului a prins-o de gât și a imobilizat-o la pământ.

Femeia a primit ajutor din partea a doi tineri ce au ajuns exact când tânărul a fugit. Conform polițiștilor, tânărul s-a întors recent din străinătate, iar la momentul atacului, el s-a aflat sub influența băuturilor alcoolice. Femeia s-a ales cu un deget rupt, la mâna în care ținea cheile și cu lovituri la picioare și mâini.

Tinu Crișan, consilierul unui europarlamentar, a precizat că și-a făcut datoria civică de a ajuta o persoană la nevoie.

,,După ce atacatorul a fost prins și adus la locul faptei, unde a fost și identificat de doamna doctor Bogdan, am mers toți la sediul IPJ unde am dat declarații cu privire la cele întâmplate. Mă bucur că am putut fi de ajutor și îi îndemn pe toți cei care vor fi în situații similare să îi ajute pe cei care au nevoie. Totodată, vreau să felicit polițiștii și jandarmii pentru modul în care au intervenit și au soluționat cauza”, a precizat Tinu Crișan, relatează GraiulSălajului.ro.

Polițiștii l-au prins pe tânăr, în vârstă de 32 de ani, și încarcerat de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale. Prejudiciul în valoare de aproximativ 5.500 de lei a fost recuperat integral.