Lupta cu persoanele iresponsabile care aruncă gunoiul aiurea, împotrivindu-se astfel autorităţilor, pare că nu se mai termină. În acest sens, Traian Ogâgău a luat hotărârea de a amplasa 20 de camere de supraveghere pentru identificarea răufăcătorii.

Traian Ogâgău: ”De când le-am amplasat, nu a mai mișcat nimeni în front”

Administraţia din Sîngeoz-Băi se declară din ce în ce mai iritată de către gunoaiele aruncate alandala, care poluează apa şi mediul înconjurător. Având în vedere acest lucru, nu este de mirare că Traian Ogâgău a implementat diverse metode prin care se doreşte conştientizarea sau sancţionarea celor care aruncă gunoaiele la întâmplare.

Înaintea sărbătorilor de iarnă, primarul a identificat pe malul râului un morman de gunoi, dar şi o foaie pe care era scrisă adresa făptaşului. Drept urmare, acesta a luat gunoaiele şi le-a aruncat în curtea bărbatului.

Încă un pas în lupta cu iresponsabilii

Pentru identificarea persoanelor care aruncă gunoaiele pe unde apucă, Traian Ogâgău a montat în zona Sîngeoz-Băi din Bistriţa-Năsăud 20 de camere de supraveghere.

”E vorba doar de timp până vă vom returna gunoaiele ACASĂ!” a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Conform primarului, măsura de faţă pare să fie una eficientă.

”Camerele sunt amplasate de vreo două săptămâni deja. Nimeni nu a mai mișcat în front de când sunt puse. Și în ceea ce privește furatul lor, lasă să le fure. Că fiecare cameră are martorii ei. Și numa bine, prind și pe cei ce le fură! Deci momentan nu a mai aruncat nimeni gunoaiele” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Traian Ogâgău.

Potrivit edilului, acesta ar avea un aliat la nivel naţional care îl susţine în lupta împotriva persoanelor care aruncă gunoaiele aiurea.

Aşadar, cine se gândeşte că aruncatul gunoaielor la întâmplare va fi trecut cu vederea, se înşeală amarnic, Traian Ogâgău fiind activ în lupta identificării răufăcătorilor.