Cele mai multe dintre mesajele și victoriile clubului UTA sunt dedicate unei singure persoane: Nicolae Dumitrescu, cel care a dus clubul pe culmile succesului.

Oficialii clubului îi spun și acum „ Coco”. De altfel, oficialii clubulu au anunțat și lansarea unei cărți în memoria lui.

Marcăm aniversarea din acest an printr-un omagiu adus unui utist de al cărui nume se leagă absolut toate marile performanțe ale Bătrânei noastre Doamne. Se împlinește, în 2021, exact un secol de când se năștea Nicolae Dumitrescu. De patru ori a fost campion cu UTA ca fotbalist, iar ultimele două titluri le-a cucerit din postura de conducător al băncii tehnice. Tot el era antrenorul acelei generații formidabile care a semnat momentele Feyenoord și primăvara europeană din 1972.

Povestea vieții sale e reconstituită acum chiar din însemnările și fotografiile lui „Coco”, păstrate cu grijă de familia sa. Începând de duminică, 18 aprilie, la fan-shop-ul de la Arena Francisc Neuman, puteți găsi cartea „Coco Dumitrescu, pentru totdeauna în inima Bătrânei Doamne”, scrisă de Radu Romanescu. De luni, e disponibilă și la sediul clubului, din Calea Victoriei nr. 20, dar și on-line, la www.1945.ro.

Suntem onorați să anunțăm și că, începând cu ziua de 18 aprilie 2021, tribuna I a Arenei Francisc Neuman va purta numele lui Coco Dumitrescu.

La mulți ani, UTA! La mulți ani, utiști!” , au transmis oficialii UTA, citați de aradon.ro

Sărbătoare mare la UTA! Savurează victoria cu Viitorul

Ultima victorie cu FC Viitorul le-a dat alb-roșilor motive de sărbătoare. Astfel, pentru echipa lui Hagi, menținerea în Liga 1 a devenit din ce în ce mai dificilă.

Meciul s-a încheiat cu 0-1, pe terenul celor din Arad.

Suntem conştienţi de valoarea adversarului, de individualităţile de acolo şi de faptul că va trebui să fim foarte motivaţi.  Să avem o organizare bună, să fim agresivi. Sperăm să o ţinem pe acest trend bun, pentru că venim după două etape în care am avut rezultate bune. La Viitorul cred că este o doză de frustrare, pentru că nu au reuşit să se califice în play-off, mai ales că este o echipă care dă în mod constant jucători la naţionale şi pretenţiile sunt mai mari în mod justificat”, a declarat Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, înaintea meciului, relatează prosport.