La începutul pandemiei, afaceristul a făcut multiple donații generoase pentru a ajuta lupta cu Covid-19, la absolut toate spitalele destinate coronavirusului din Satu Mare, la la Inspectoratul de Poliție Județean, Poliția Negrești-Oaș, precum și la Serviciul de Ambulanță Satu Mare, Serviciul de Ambulanță Negrești-Oaș.

Cum Sărbătorile de iarnă sunt la o aruncătură de băț distanță, milionarul nu a putut uita de nevoiașii care necesită permanență orice suport posibil. În acest sens, afaceristul a vizitat toate cele 18 centre rezidențiale din subordinea Direcției Generale De Asistență Socială Și Protecția Copilului din Județul Satu Mare, pentru a dăruii cadouri la aproximativ 200 de copii nevoiași.

În ciuda faptului că majoritatea persoanelor în putere să facă un astfel de gest s-ar opri aici, milionarul a continuat! În acest sens, peste 200 de persoane vârstnice din centrele de bătrâni situate în Satu Mare au primit, de asemenea, multiple cadouri care le vor face cu siguranță sărbătorile de iarnă cu mult mai frumoase.

Dintre darurile primite de către bătrâni, amintim, televizoare, îmbrăcăminte, jucării, produse de igienă personală, produse alimentare, produse de uz personal, tablete de ultimă generație pentru cei mici, etc.

Fără doar și poate, gestul de față făcut de către Stelian Baltă pentru copii și bătrânii defavorizați este cu adevărat apreciat, nu doar de către aceștia, ci și de toate persoanele care au luat știință de fapta binecuvântătoare.