CFR Cluj a reușit să câștige cel de-al patrulea titlul consecutiv după un meci câștigat acasă împotriva celor de la FC Botoșani, scor 1-0.

Lotul ,,feroviarilor” a început să se destrame, iar primul jucător ce va părăsi echipa antrenată de Edi Iordănescu este Mihai Bordeianu.

Jucătorul se va întoarce la Al Al Qadisiyah. Totodată, Andrei Burcă a anunțat oficial că se va despărți de clujeni la finalul campionatului.

Conducerea va trebui să renunțe la unul din cei trei portari pe care îi are în lot trupa din Gruia: Bălgrădean, Arlauskis și Sandomierski.

CFR Cluj anunță schimbări masive în lot

Doi dinre jucătorii U-21 din Liga I vor fi puși pe banca de rezerve din toamnă, iar Mario Rondon și Luis Aurelio, ambii veniți de la Gaz Metan Mediaș, ar putea să plece și ei de la echipă în perioada transferurilor.

Alți jucători a căror perioade de împrumut se apropie de final sunt portarul Ionuț Rus, Otto Hindrich, Alin Fica sau Alexandru Pașcanu.

Ultimul a declarat în repetate rânduri că nu dorește să continue cu formația clujeană după încheierea campionatului.

Pregătirile pentru Liga Campionilor sunt în toi, iar conducerea a anunțat transferuri importante pentru întărirea lotului. Din vară, unul dintre cei mai importanți jucători de la FC Hermannstadt urmează să semneze cu echipa din Gruia. De altfel, Iordănescu își dorește în echipa sa pe mijlocașul Anas Tahiri, fotbalist ce a jucat ultima dată în Olanda.

Rachid Bouhenna de la Sepsi Sf. Gheorghe și Jonathan Rodriquez de la FC Botoșani sunt în tratative serioase cu conducerea din Gruia pentru venirea lor, din vară, la echipă.

Chiar dacă a întâmpinat mai multe probleme în acest sezon, Edi Iordănescu a declarat că nu are de gând să părăsească banca tehnică și își dorește să ajungă cât mai departe cu CFR Cluj în Liga Campionilor.

CFR Cluj a câștigat al patrulea titlu consecutiv după ce au reușit să o învingă pe FC Botoșani cu scorul de 1-0.