Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte două persoane sunt resuscitate după ce au fost implicate într-un accident de circulație între Cristian și Săcel. O a patra victimă, o femeie însărcinată în 30 de săptămâni este transportată la spital.

Tragedia s-a produs duminică după amiază, pe DN1 între Săcel și Cristian. Un tânăr de 32 de ani aflat la volanul unui taxi de la firma 953, care mergea către Cristian dinspre Săcel, s-a ciocnit frontal de o altă mașină ce se deplasa către județul Alba.

accident de circulație                                                                             Din primele cercetări efectuate de către polițiștii deplasați la fața locului, rezultă că șoferul taxiul de la firma 953 condus spre Cristian, un tânăr de 32 de ani, originar din municipiul Sibiu, singur în autoturism, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar spre Alba și in care se aflau șoferul în vârstă de 58 de ani și două pasagere în varsta de 49 și respectiv 30 de ani. Aceasta din urma este însărcinată, și toți trei sunt din județul Alba. Cei de la SMURD au încercat minute în șir să resusciteze două victime dar fără succes. Pentru o perioadă traficul s-a desfășurat îngreunat.

„Din păcate, cei doi conducători auto și femeia în vârstă de 49 de ani au decedat, iar femeia însărcinată a fost transportatț la spital cu răni grave’’, au spus cei de la IPJ Sibiu.