Un bărbat acuză un polițișt din Sibiu, comuna Orlat, că l-a bătut și amenințat cu pistolul. Toată povestea a început într-o pădure din județul Sibiu.

Tânărul povestește , cu stupoare, cum polițiștul a continut bătaia și la secția de poliție. De asemenea, tânărul a fost transportat în portbagajul mașinii de poliție.

Polițiștul l-a lovit cu una dintre crengile pe care tânărul le aduna pentru a-și încălzi casa. El locuiește cu soția și cele două fetițe ale lor.

,, A venit lângă mine și a început să rupă o creangă cu care mi-a dat pe umăr. Și după ce m-a bătut acolo, m-a băgat în portbagaj. Și în portbagaj m-a dus la secție. A oprit mașina, m-a lăsat să iau aer. A scos pistolul și mi l-a pus la cap. Și mi-a spus: gândește-te bine cu cine ai fost. Și am zis că singur”, povestește bărbatul.

Bătaia a continuat și la secția de Poliție

Calvarul prin care tânărul a trecut nu se încheiase. Polițistul a continut să-l lovească pe tânăr și să-l amenințe.

”Acolo, la secție, avea un par lângă ușă, să țină ușa deschisă. L-a luat și a zis: ăsta e nănașul tau! Și i-a zis colegului care a scris procesul: Tu scrie procesul că am eu grija de el! Colegul i-a zis să nu mai dea în mine dar el a zis ca are el grijă de mine”.

Tânărul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, după care a fost eliberat din custodia polițistului. În urma violenței brutale de care a dat dovadă omul legii, tânărul a anunțat la 112 ce s-a întâmplat. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Tânărul bătut de către polițist va opta pentru un certificat medico-legal și va depune plângere penală împotriva omului legii.

”În partea asta mă doare. Că am stat în genunchi, cu mâinile după cap și mi-a dat cu parul”, spune bărbatul.

Poliția din Sibiu s-a autosesizat și face verificări în cazul polițistului din Orlat.