Un bărbat a fost reținut de către polițiști după ce, pe fondul consumului de alcool, ar fi ucis un prieten, după care ar fi tranșat cadavrul și aruncat în râul Cibin.

Din primele cercetări, bărbatul de 58 de ani din Sibiu, pe fondul consumului de alcool, a iscat un scandal cu un prieten de 72 de ani. Procurorii arată că victima l-a vizitat pe bărbatul de 58 de ani, iar între cei doi s-a iscat un conflict între 16 spre 17 februarie.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, victima a dispărut de la domiciliu pe 16 februarie, polițiștii începând o investigație pentru lipsire de liberate în mod ilegal. Ulterior, investigația a fost extinsă pentru infracțiune de omor și profanare de cadavre.

Comunicatul Parchetului arată că victima a decedat ca urmare a hemoragiei interne și externe. Criminalul l-ar fi tăiat în bucăți și ambalat în saci menajeri, după care i-a aruncat în râul Cibin.

Crimă odioasă pe fondul consumului de alcool

„Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18.02.2021”, arată comunicatul Parchetului.

Polițiștii l-au dus pe suspect la locul unde au fost găsit părțile din cadavru. Astăzi, 26 februarie, bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost prezentat Tribunalului Sibiu și arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Crima odioasă a avut loc între 16 și 17 februarie, când, datorită consumului excesiv de alcool, un bărbat de 58 de ani a început un scandal cu un prieten ce l-a vizitat. Bărbatul a luat cuțitul și l-a înjunghiat, după care l-a tăiat bucăți și l-a pus în saci menajeri.

Pentru a scăpa de corpul bărbatului, criminalul a decis să arunce sacii cu resturile cadavrului în râul Cibin.