Liviu Ciobotariu a debutat pe banca echipei sibiene împotriva echipei Academica Clinceni care s-a terminat 0-0. FC Hermannstadt a obținut astfel primul punct din 2020, după ce a remizat cu Academica Clinceni în cel de-al patrulea meci al etapei din Liga I.

Alb-roșii au început mai bine duelul de la Călărași, însă  goalkeeper-ul advers a fost într-o formă de zile mari. Addae și Sîntean nu l-au putut învinge cu două lovituri de cap.

Pentru Academica, nici Pashov nu a reușit să găsească golul. El a ratat din careu pentru Clinceni. După cele 45 de minute din prima repriză, scorul de pe tabelă a fost 0-0.

Sînteam și Dâlbea au mai avut posibilitatea de a schimba scorul, dar fără mari ocazii de gol.

Repriza secundă

A doua repriză, ambele echipe nu și-au creat faze importante de a marca, scorul fiind tot de 0-0. În minutl 78, Addae a tras slab de la 22 de metri și balonul s-a dus pe lângă poartă. Pasa superbă a lui Mayoral către Karanovic putea schimba soarta meciului, dacă jucătorul profita de această ocazie. Meciul s-a încheiat 0-0, iar FC Hermannstadt a ajuns la 16 puncte în competiție și se află pe locul 13.

Academica Clinceni are 26 de puncte și se situează în clasament pe poziția a cincea.

Liviu Cioboariu a semnat un contract valabil până în anul 2022 cu echipa din Sibiu  și îl înlocuiește pe Ruben Albes. Ruben Albes a fost numit în funcția de antrenor la FC Hermannstadt în luna iunie a anului trecut. În total, spaniolul a strâns 8 victorii, 8 remize și 10 înfrângeri.

Ca și jucător a evoluat ca fundaș central la FC Național, Pandurii, Dinamo București și la echipele belgiene Mons, Royal, Antwerp și Standard Liege. Din staff-ul lui Ciobotariu mai fac parte antrenorul secund Adrian Iordache şi preparatorul fizic Lucian Păun.

Noul antrenor de la FC Hermannstadt a mai antrenat și în Arabia Saudită echipele Al Ta’ee şi Faisaly.