Cetățenii din Sibiu care intenționează să îți achite taxele și impozitele pe ultima sută de metri, mai au la dispoziție doar ziua de astăzi și cea mâine.

Concret, până la data de 30 decembrie, ghișeele Direcției Fiscale vor fi deschise în toate sediile Primăriei Sibiu din Piața Mare, de pe bulevardul Victoriei și de pe str. Turismului, acestea funcționând după programul obișnuit. Totodată, taxele de față pot fi achitate și la oficiile poștale, tot până la data de 30 decembrie, inclusiv.

Joi, 31 decembrie, ghișeele Primăriei vor fi deschise doar în sediul situat pe strada Turismului, în intervalul orar 8.00 – 9.00.

Persoanele care aleg să achite prin intermediul plății online, pot utiliza platforma e-administrativă, dar și instrumentul Plata XPress care poate fi găsite în cadrul site-ului www.sibiu.ro, până miercuri, 30 decembrie. Trebuie menționat însă faptul că excepție de la această regulă îl face www.ghiseul.ro, prin care taxele pot fi plătite oricând.

Începând cu data de 4 ianuarie, plățile vor fi reluate, iar ghișeele Direcției Fiscale vor opera după programul de lucru normal. Cu toate acestea, începând cu data anterior menționată se vor putea achita doar taxele fără debit, pentru autorizații de construire, certificate de urbanism, amenzi și alte taxe locale. Plata acestora este acceptată și de către oficiile poștale, începând cu aceiași dată.

Începând cu ziua de 11 ianuarie, se va relua și achitarea taxelor și impozitelor locale cu debit, eliberarea certificatelor fiscale și programul de înmatriculare/radiere auto. Tot la aceiași dată se vor relua și plățile, atât la oficiile poștale, cât și pe platforma e-administrație de pe www.sibiu.ro

Programul în regim normal de funcționare cu publicul a ghișeelor Direcției Fiscale este următorul:

 • str. TURISMULUI nr. 15A
  Luni: 8:00 – 18:00
  Marti – Joi: 8:00 – 15:15
  Vineri: 8:00 – 12:15
 • str. SAMUEL BRUKENTHAL nr. 2
  Luni: 8:30 – 18:30
  Marti – Vineri: 8:30 – 16:30
 • Bulevardul VICTORIEI nr.1-3
  Luni – Joi: 8:00 – 15:00
  Vineri: 8:00 – 12:00

Radierea / luarea în evidență autovehicule persoane fizice se va face EXCLUSIV cu programare online