Vineri, 19 februarie, două femei au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Femeile au fost rănite într-un accident de circulație care s-a produs pe o stradă din Sibiu.

Conform Poliției, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 61 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de o tânără de 27 de ani. Pasagera din primul autoturism, cât și conducătoarea autoturismului condus regulamentar au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Accident produs din neatenție

„În municipiul Sibiu, un şofer în vârstă de 61 de ani, aflat la volanul unui autoturism condus pe strada Lutului pătrunde în intersecţia cu strada Ţiglari fără să acorde prioritate şi intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către o tânără în vârstă de 27 de ani.

O femeie în vârstă de 57 de ani, pasageră în primul autoturism şi conducătoarea autoturismului condus regulamentar, primesc îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital. Toţi cei implicaţi sunt sibieni. Traficul este îngreunat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Victimele au fost transportate la spital

Potrivit celor de la Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu , femeia în vârstă de 27 de ani a suferit un traumatism la o mână. În urma accidentului, femeia în vârstă de 57 de ani a fost lovită la torace.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier din comuna Teaca. Polițiștii au deschis dosar penal pentru  vătămare corporală din culpă.

Vineri, 19 februarie, două femei au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Femeile au fost rănite într-un accident de circulație care s-a produs pe o stradă din Sibiu.

Accidentul a fost produs de către un bărbat în vârstă de 60 de ani după ce nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu alt autoturism.