Familia galben-albastră face 13 fapte bune și în acest an! Am selectat 13 proiecte pe care ne dorim să le sprijinim, iar fiecarei cauze caritabile i-am atribuit un maiou de joc al unui sportiv al BC CSU Sibiu. Demarăm, așadar, licitația maiourilor de joc ale baschetbaliștilor sibieni, pe pagina noastră de Facebook și vă îndemnăm să vă invitați prietenii, colegii, șefii și pe oricine considerați că este potrivit să se implice activ în proiectul nostru și să liciteze pentru o faptă bună, în comentarii la fotografia cu maioul și cauza pentru care licitați.

Licitația fiecărui maiou de joc începe de la 200 de lei, iar pasul de licitație este de 50 de lei. Pentru a licita trebuie să adăugați un comentariu la fotografia cauzei pe care o sprijiniți, cu suma pe care o licitați. Acțiunea se va derula până pe 24 decembrie, la ora 18:00, iar câștigătorii vor fi anunțați în prima zi de Crăciun. Cei care vor oferi cea mai mare sumă pentru fiecare maiou, vor fi declarați câștigători și vor fi invitați la la sediul Clubului nostru pentru a intra în posesia maioului de joc. Donația se va face prin transfer bancar direct în contul cauzei ”, au scris oficialii  BC CSU Sibiu.

Sibienii de la CSU Sibiu joacă în Divizia A

Înființat în 1971, clubul de baschet BC CSU Sibiu joacă în Divizia A din 1995.

Are în palmares un titlu la Cupa României, obținut anul trecut. Unul dintre cele mai bune sezoane ale echipei a fost în 2013-2014, când după un sezon modest, a terminat pe locul second în clsamentul general, cu nouă victorii și doar trei înfrângeri.

Gestul echipei merită să fie cunoscut de cât mai multe persoane, întrucât arată cum se combină performanța sportivă cu empatia.