Echipa lui Liviu Ciobotariu, FC Hermannstadt, va juca pe teren propriu împotriva echipei antrenate de Mircea Rednic. Echipa sibiană se află pe penultimul loc în clasament, cu 22 de pucnte. Viitorul Constanța ocupă locul 11 în clasament și păstrează șanse de play-off.

Viitorul Constanța vine după patru meciuri în care a câștigat o singură dată, a obținut două rezultate de egalitate și o înfrângere. Echipa lui Liviu Ciobotariu are trei înfrângeri și doar o singură victorie în ultimele patru etape.

De asemenea, FC Hermannstadt nu se poate baza pe fundașul central Ionuț Stoica, Saed Issah, Patricio Matricardi și Alexandru Mățel.

Totodată, vârful de atac, Drazen Bagaric, cel care a reușit să înscrie de două ori în ultimele două etape din Liga I este incert.

Liviu Ciobotariu: Avem multe probleme la echipă

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt a precizat că echipa lui se confruntă cu multe probleme privind jucătorii. El a precizat că echipa din Sibiu trebuie să demonstreze că merită să rămână în Liga I și să câștige meciul cu celor de la Viitorul.

,, Avem multe probleme. Sunt trei jucători incerți și nu știm dacă îi putem recupera. Avem probleme de lot, mai ales că aceștia trei jucători sunt unii de bază. Cei care vor intra trebuie să aibă responsabilitatea necesară să câștigăm acest meci.

Nu contează că intră X sau Y! Trebuie să arătăm iubitorilor de fotbal din Sibiu că suntem o echipă care vrea să rămână în Liga 1 și că avem potențial pentru a obține acest lucru. Întâlnim o echipă cu o academie foarte bună, cu jucători tineri formați de Academia Viitorul Constanța”

Nu meritam să pierdem în meciurile care au trecut

Ciobotariu a lăudat echipa antrenată de Mircea Rednic și a îndemnat suporterii echipei sibiene să nu-și piardă speranța.

Au un antrenor foarte bun, cu experiență vastă – Mircea Rednic. Noi venim după o serie de rezultate negative, iar asta ne dă de gândit. Noi nu avem altă variantă decât victoria în meciul cu Viitorul. În meciurile care au trecut, din punctul meu de vedere nu meritam să pierdem. În momentul în care jocul îți dă speranțe, vor veni și rezultatele. Știm că suporterii așteaptă foarte mult de la noi. A venit momentul să le dedicăm o victorie. Ei suferă alături de noi și îi înțelegem. Rugămintea mea este să aibă răbdare, fiindcă echipa va arăta mult mai bine”a mai spus Ciobotariu.

Antrenorul principal de la FC Hermannstadt susține că meciul de astăzi este foarte important și așteaptă din partea jucătorilor să aducă cele trei puncte mult dorite.

,,Pentru mine meciul cu Viitorul este foarte important, chiar dacă nu este unul capital, dar va fi unul de moral. Poate fi un restart pentru noi.”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Meciul dintre FC Hermannstadt și Viitorul Constanța va avea loc sâmbătă, 13 martie, de la ora 14:30, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș.