Act de bunătate și compasiune din partea unei femei din Sibiu, față de un copil ce cerșea într-un parc, în frig. Femeia i-a dăruit copilului șosetele ei.

Femeia a văzut cum micuțul nu avea șosete și cerșea în frig, motiv pentru care a decis să intervină. Actul femeii demonstrează că compasiunea față de cei mai greu încercați trebuie să ne ghideze în viață.

Femeia nu a rezistat să-l vadă pe micuț fără nimic în picioare și a decis să facă ceva, dăruindu-i șosetele ei.

Videoclip ce a devenit viral

Femeia a fost surprinsă de cineva, iar videoclipul a fost distribuit pe social media cu titlul: Gest frumos în parcarea Shopping City Șelimbăr.

Din imagini se poate observa cum săracul copil nu avea nimic în picioare. Gestul femeii reprezintă o lecție pentru toți: bunătatea trebuie să fie pe primul loc, în detrimentul nepăsării și goana după bunul personal.

Conform orademedias, femeia s-a desculțat și i-a dăruit micuțului șosetele ei. Gestul femeii a emoționat martorii ce se aflau în parcarea ShOopping City Șelimbăr, județul Sibiu.

Gest umanitar ce a impresionat în intreagă comunitate

O femeie din județul Sibiu a dovedit că bunătatea și grija față de aproapele nostru nu a dispărut, într-o lume unde goana după bunul personal a devenit mai importantă ca orice. În timp ce se afla lângă mașina ei, femeia a observat un copil ce cerșea, în parcare, fără a avea nimic în picioare.

Femeia nu a putut suporta să-l vadă pe micuț, în frig, cerșind, fără a avea nimic în picioare. Motiv pentru care a decis să-i dăruiască șosetele ei. Momentul a fost filmat de către o persoană ce se află, în acel moment, în parcarea mall-ului din Sibiu.

Videoclipul a fost distribuit pe mai multe site-uri de socializare sub denumirea: Gest frumos în parcarea Shopping City Șelimbăr.

Gestul femeii reprezintă dragostea față de aproape, iar martorii au rămas impresionați față de gestul făcut față de un cerșetor. Copilul era însoțit de către mama lui.