Sibiu. Sâmbătă, 10 aprilie, în Piața Mare a Sibiului mai multe persoane vor ieși în stradă pentru a protesta împotrva intereselor obscure ale căror efecte au început să se vadă în cotextul pandemiei de COVID-19.

Doru Apostol, persoana care a solicitat autorizațiile pentru protestele sibiene împotriva Ordonanței 13, a declarat că a obținut autorizație din partea autorităților pentru protestul de sâmbătă. El a precizat că manifestația va începe la ora 16:00 și va dura două ore.

”Ne dorim vechea normalitate înapoi. Nu suntem de acord cu «marea resetare», cu o normalitate promisă condiționată de vaccinare, cu transhumanism, cu înlocuirea, cum zic eu, a prostiei naturale cu inteligența artificială. Noi trăim o mascaradă, de un an”, a precizat Apostol, informează TurnulSfatului.ro.

Bill Gates și Elon Musk au interese obscure și doresc o nouă ordine mondială

De asemenea, Apostol a mai susținut că în contextul pandemiei, bogații lumii au planuri ascunse și doresc o nouă ordine mondială.

,,Efectiv sunt interese obscure ale unora care încearcă să ne servească o nouă ordine mondială – marea resetare a lui Klaus Schwab, pe care a prezentat-o la Forumul economic de la Davos. Poveștile cu Bill Gates, Elon Musk, cu viitoarea societate care este un pic fascistă, trăiește numai cine vor unii și în ce condiții vor unii”, descrie Doru Apostol o parte din resorturile care l-au determinat să urce ceară autorizație de la Primărie.

Co-organizatorul protestului din Sibiu a clarificat de la bun început că nu acceptă prezența niciunui partid politic la protest. El a mai precizat că, în cazul în care se adună peste 150 de persoane, protestul se va transforma într-un marș.

”Dacă ne adunăm 150 – 200 de persoane, rămânem în Piața Mare. Dacă trece de 500, eu împreună cu celălalt organizator hotărâm dacă mergem în marș.

Dar având în vedere că e weekend și intervalul e scurt, chiar dacă nu sunt de acord cu restricțiile impuse în pandemie, nu o să sărim calul, totuși. Magazinele se închid la șase, până la opt trebuie să ajungi acasă, deci nu o să sărim calul”, a conchis Doru Apostol.