Compania aeriană Ryanair anunță zboruri directe către Corfu-Grecia, de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Zborurile vor fi disponibile din iulie 2021 și vor fi în zilele de marți și sâmbătă.

Totodată, reprezentanții companiei au anunțat că în timpul săptămânii vor fi două zboruri către destinația grecească.

„Lansarea acestei rute vine în întâmpinarea cererii susţinute a comunității deservite pentru destinaţii de vacanţă și răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic, oferind opțiuni atractive de călătorie”, se arată într-un comunicat de presă al aeroportului din Sibiu.

Totodată, reprezentanții companiei aeriene au mai precizat că vor exista două destinații către Italia, respectiv Veneția Treviso și Bologna.

Grecia îți deschide porțile pentru sezonul estival

Guvernul din Grecia a precizat că din data de 14 mai va deschide sezonul turistic cu respectarea tuturor condiţiilor și măsurilor care se impun pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

Chiar dacă industria aviatică a fost puternic lovită de pandemia de COVID-19, Ryanair este cel de-al șaselea operator aerian care a ales să-și dezvolte operațiuni la Aeroportul Internațional Sibiu.

Olga Pawlonka, Ryanair’s Sales & Marketing Manager for CEE, a precizat că prețurile pentru bilete cu destinația Corfu încep de la 100 de lei și recomandă tututor celor care călătoresc să respecte cu strictețe regulile impuse de autorități.

Prețuri începând de la 100 de lei

„Suntem încântați să extindem oferta noastră de rute de la aeroportul din Sibiu adresate pasagerilor din România cu această nouă rută spre Corfu, care se va fi lansată în iulie ca parte din programul de operațiuni pentru sezonul de vară 2021.

Pentru a sărbători, lansăm o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la 99,00 RON pentru călătorii efectuate până la sfârșitul lunii octombrie 2021, care trebuie rezervată până la miezul nopții sâmbătă, 27 martie 2021, exclusiv pe site-ul Ryanair.com/RO”, a declarat Olga.

Daniel Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, a precizat că în ciuda pandemiei de coronavirus, companiile aeriene își revin treptat și speră ca sibienii să se bucure de noile destinații ale companiei Ryanair.

„Anul 2021 a început cu multe vești bune din partea aeroportului sibian, în ceea ce privește noi rute spre destinații intens solicitate. Azi nu face excepție și ne oferă zboruri spre insula Corfu, în Grecia. Diversificarea segmentului de trafic în scop turistic, nu doar la nivelul aeroportului sibian, ne oferă o doză de optimism în contextul actual.”, a declarat Daniela Cîmpean.