Sibiu. Agresorul taximetristului, un tânăr de 26 de ani, a fost reținut de către polițiștii sibieni. Bărbatul a fost transportat la spital, unde se zbate între viață și moarte, el fiind găsit pe strada Fundătura Lupeni, într-un cartier cunoscut pentru sibieni ca fiind periculos.

Agresorul a început să-l lovească pe taximetrist după ce a refuzat să plătească pentru cursă. Tânărul a fost reținut de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu. El este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Sibiu. Taximetrist bătut până la inconștiență de către un tânăr

Incidentul s-a produs în jurul orei 00:30, în noaptea de 5/6 mai. Tânărul a sunat la firma de taxi 953 pentru livrarea unor produse la o adresă de pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu. Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, tânărul a sustras bunurile comandate fără a plăti.

,,Pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra bunurile sustrase l-ar fi lovit pe taximetrist cu pumnul în zona capului, acesta din urmă căzând pe asfalt și pierzându-și cunoștința.

Victima, sibian în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de persoane apropiate în jurul orei 05:30 și a fost transportată la spital, unde cadrele medicale au apreciat că rănile suferite i-au pus viața în pericol”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Agresorul a fost identificat vineri, 7 mai, după investigațiile efectuate de către polițiștii sibieni. El a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive, informează TurnulSfatului.ro.

Taximetristul a fost internat la Spitalul Județean Sibiu. Decebal Todoriță, purtătorul de cuvânt al spitalului, a precizat că bărbatul a suferit traumatisme cranio-cerebrale, iar situația lui este gravă.

„Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și fracturi craniene. El a fost internat în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie unde se află sub supraveghere și tratament de specialitate”, a explicat Decebal Todăriță.