Investiția rețelei de sănătate ,,Regina Maria” presupune construirea unui centru medical de 160 mp. Noua policlinică va avea 6 cabinete cu echipamente moderne și personal medical calificat.

Policlina ,,Regina Maria” acoperă medicina muncii, ecografie, endocrinologie și cardiologie. De asemenea, rețeaua de sănătate se mai ocupă cu racoltare analize de laborator, ORL, dermatologie și chirurghie.

Directorul regional al Diviziei Abonamente ,,Regina Maria” a declarat că sănătatea, în special în aceste vremuri, reprezintă o prioritate pentru toți.

Investițiile în sănătatea românilor continuă 

„Investiția de la Sibiu este o continuare a relației excelente pe care am avut-o cu Continental de-a lungul timpului și misiunea noastră de a le oferi angajaților îngrijire medicală de calitate, pe termen lung, în condițiile în care sănătatea este o prioritate pentru noi toți.

Anul trecut am desfășurat o amplă campanie de testare COVID-19 pentru angajații companiei, pentru a asigura continuitatea activității în condiții de siguranță. Acum suntem și fizic alături de ei, chiar în locul în care își petrec cea mai mare parte a timpului, și gata să intervenim de fiecare dată când au nevoie de consultații sau investigații mai amănunțite”, a declarat Doru Tică.

Servicii de sănătate pentru 4.000 de familii

4.000 de familii se vor bucura de asigurări de servicii de sănătate de pe urma parteneriatului dintre ,,Regina Maria” ȘI Continental. La nivel național, rețeaua de sănătate ,,Regina Maria” are peste 350 de clinici proprii și numeroase parteneriate.

Doru Tică a precizat că își dorește să ofere sibienilor servicii medicale impecabile și integrate. De asemenea, el își dorește să atragă parteneri locali din zona companiilor.

Știm deja că sănătatea a devenit o prioritate în ultimul an. Fapt reflectat și în creșterea cererii de pachete medicale de prevenție în întreaga țară, vrem să oferim și sibienilor servicii medicale integrate. Ne dorim să atragem mai mulți parteneri locali din zona companiilor. Cu care să împărtășim aceleași principii sănătoase, portofoliul nostru de abonamente fiind structurat pentru nevoile oricărui tip de companie”, a mai precizat Doru Tică.

Abonamente medicale oferite de ,,Regina Maria”

Rețeaua de sănătate ,,Regina Maria” își propune să creeze toate premisele unei dezvoltări locale promițătoare. Numeroasele abonamentele medicale arată îngrijirea medicală de excepție de carre se bucură românii.

Conform ultimelor date oferite de companie, la nivel național există peste 640.000 de abonamente.

Doru Tică a precizat că cei care sunt abonați la ,,Regina Maria pot accesa pachetele de prevenție online. Conform spuselor directorului regional, aproximativ 95% dintre abonamentele medicale includ servicii de monitorizare și suport post COVID-19.

„Datele noastre arată că un abonat care are un pachet de servicii medicale de la angajator merge la medic de 2 ori mai des decât un neabonat.  Rată menținută și pe parcursul pandemiei (..) Mai mult, aproximativ 95% dintre abonamentele medicale REGINA MARIA includ servicii de monitorizare și suport post COVID-19. Sunt dedicate celor care au trecut prin această afecțiune și vor să se asigure că sănătatea nu le-a fost afectată.

Pentru companii, abonamentul medical este cea mai simplă modalitate de a-și demonstra grija față de angajați. Le oferă  unul dintre cele mai dorite beneficii extra salariale, în contextul în care sănătatea este pe buzele tuturor”, a conchis Doru Tică.