Sibiu. Un angajat de la o benzinărie din localitatea Cristian a fost atacat pe 25 aprilie de un bărbat și înjunghiat în zona feței și a picioarelor. Atacatorul a reușit să plece după incident cu 500 de lei.

Din primele cercetări ale polițiștilor, atacatorul nu a fost singur. El a fost așteptat afară de către un complice la volanul unei mașini, după care au fugit și au abandonat-o ulterior.

”La data de 25 aprilie, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, pe raza localității Cristian, în incinta unei societăți comerciale, o persoană necunoscută l-a agresat fizic pe angajatul societății.

Înjunghiindu-l repetat în zona feței și a membrelor inferioare, a sustras 500 de lei. După care a fugit cu un autoturism condus de către o altă persoană necunoscută”, au declarat reprezentanții IPJ Sibiu.

Sibiu. Atac la o benzinărie pentru 500 de lei

Polițiștii au reușit după câteva ore să-l prindă pe atacator și șofer. Cei doi tineri sunt din Săliște și Sibiu, iar bărbatul care a atacat personalul benzinăriei este încă în libertate, polițiștii sibieni căutându-l.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr i-au deschis dosar penal bărbatului, în vârstă de 26 de ani,  pentru tâlhărie calificată. Complicele, un sibian de 24 de ani, a fost arestat pentru 24 de ore. Pe 27 aprilie, Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Totodată, polițiștii au reșușit să identifice și să ridice autoturismul cu care cei doi tineri au părăsit locul faptei. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr continuă investigatiile în vederea depistării presupusului autor și aplicării măsurilor legale în consecință.

Reamintim faptul că un angajat de la o benzinărie din comuna Cristian a fost înjunghiat în repetate rânduri pe față și picioare de un bărbat de 26 de ani. El a operat alături de un complice, care l-a așteptat într-o mașină. Infractorul a reușit să sustragă suma de 500 de lei din benzinărie.