Sibiu. Conducerea școlii a precizat că elevul ce a început să-și lovească colegul de clasă este orfan de părinți și este cunoscut cu probleme de comportament. Directoarea școlii a precizat că s-a declanșat o anchetă în acest caz.

Incidentul s-a produs joi, 20 mai, într-o pauză, când doi elevi a Școlii Gimnaziale Nr.23 au început să se bată în fața colegilor.

Scena a fost filmată de un coleg ce lua în derâdere situația. Imaginile au ajuns în spațiul public, iar după cum se vede în filmare au fost două episoade de violență.

Directoarea școlii a precizat că băiatul agresor a rămas orfan de părinți de la vârsta de 3 ani și este crescut de sora lui mai mare.

Sibiu. Violență între doi elevi de clasa a VIII-a

Mama elevului agresat a luat legătura cu poliția și a depus o plângere. Totul ar fi pornit după ce victima l-ar fi lovit cu un obiect în mână pe agresor.

,,Am demarat o anchetă în acest caz și se vor lua măsuri atât în privința agresorului, cât și în privința celorlalte persoane implicate!”, a precizat Patricia Gal, relatează TurnulSfatului.ro.

Băiatul ce și-a agresat colegul de clasă a mai avut probleme de comportament de-a lungul timpului și a fost consiliat de fiecare dată. Directoarea școlii a precizat că astfel de cazuri sunt extrem de rare deoarece mereu există un profesor de serviciu.

„În mod normal, în pauze, elevii noștri ies, cu toții, în curtea școlii fiind mai ușor de supravegheat. Joi s-a întâmplat să fie o zi ploioasă și mai rece și nu i-am mai scos afară. Au rămas în clasă. Profesor de serviciu era, însă, în acel moment pe unul dintre coridoarele școlii”, a mai explicat Gal.

Săptămâna viitoare se va întruni consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale Nr. 23 pentru a se lua o decizie privind incidentul produs.