Un sibian în vârstă de 29 de ani  a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autobuz. Autobuzul circula regulamentar, condus de către un bărbat de 46 de ani. În urma impactului, autoturismului a fost serios avariat iar șoferul, rănit. Accidentul s-a produs pe Calea Poplăcii din municipiu.

Șoferul unui autoturism a intrat cu maşina într-un autobuz pe o stradă din municipiul Sibiu. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)

„ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, str. Calea Poplăcii la un accident rutier produs între un autoturism şi un autobuz. La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat (şoferul autoturismului) care a fost transportat la UPU Sibiu, conştient, politraumatizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Potrivit Poliţiei, șoferul rănit a pătruns pe contrasens şi astfel a intrat în autobuzul condus regulamentar:

„În municipiul Sibiu, pe Calea Poplăcii, un sibian in vârstă de 29 de ani, in timp ce conducea un autoturism spre centru, a pătruns pe contrasens şi a intrat in coliziune cu un autobuz condus regulamentar de către un bărbat in vârstă de 46 de ani, din Sibiu. In urma impactului a rezultat vătămarea corporală a şoferului autoturismului, bărbatul fiind transportat la spital. Traficul este îngreunat. Poliţiştii rutieri fac cercetări in vederea stabilirii cauzelor exacte care au dus la producerea accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter.

Reprezentanţii ISU şi IPJ nu pot preciza dacă în momentul impactului existau călători în autobuz.

Se pare că în Sibiu autobuzele au ghinion. Ieri, miercuri după-amiază, un autobuz Tursib a fost implicat într-un eveniment rutier. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism pe Calea Gușteriței, la coborârea de pe Podul Gării.

Din primele cercetări ale polițiștilor se pare că șoferul autoturismului nu s-a asigurat atunci când a virat spre stânga. Bărbatul rănit a primit îngrijiri medicale.