Traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens pe drumul judeţean dintre municipiul Mediaş şi comuna Bârghiş. În această zonă mai mulţi copaci încărcaţi cu zăpadă au căzut pe carosabil. Se lucrează la eliberarea carosabilului, informează un comunicat de presă al SC Drumuri şi Poduri SA Sibiu.

Drumuri şi Poduri SA Sibiu, entitate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu vă informează că din cauza ninsorilor abundente şi viscolului pe DJ 141 Mediaş – Bârghiş copacii încărcaţi cu zăpada au căzut pe carosabil. Echipele sunt în teren şi acţionează cu 4 utilaje pentru degajarea carosabilului. Circulaţia se desfăşoară parţial pe un singur sens. Carosabilul este acoperit cu zăpada. Utilajele de deszăpezire acţionează cu lamă şi material antiderapant”, se precizează în comunicat.

„În vederea asigurării siguranței în traficul rutier, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se afla utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător” se arată în continuare în comunicat.

În perioada activității comandamentului de deszăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este: 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

Pentru informarea corectă şi în timp util a participanţilor la trafic despre starea drumurilor judeţene, şoferii găsesc zilnic informaţii actualizate, atât pe pagina de Facebook, cât şi pe site-ul www.drumuripodurisibiu.ro – butonul „alertă trafic”.