Un bărbat decedat a fost găsit lângă Bazinul Olimpia, în această dimineață, în apropiere de parcul Sub Arini.

Un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit pe Calea Victoriei în zona Parcului Sub Arini. Medicul a găsit un bărbat în vârstă de 50 de ani în stare de inconștiență lângă clădirea Bazinului Olimpia.

Intervenția SMURD

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, Alina Voina a declarat că persoana era decedată. Echipajul SMURD nu au mai putut face nimic în privința bărbatului în vârstă de 50 de ani.

Din primele cercetări inteprinse, bărbatul era un om al străzii. El a fost observat de multe ori pe str. Calea Victoriei în zona Parcului Sub Arini.

,,Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu, str. Calea Victoriei în zona Parcului Sub Arini unde un bărbat de circa 50 ani se afla căzut în loc public în stare de inconștiență. La fața locului echipajul SMURD a constat, din păcate, că persoana era decedată”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Bărbatul a decedat din motive medicale

Potrivit Inspectoratului de Polție al Județului Sibiu, nu există suspiciuni privind cauza decesului bărbatului. Medicii legiști au confirmat cauza morții ca find din  motive medicale.

La locul faptei și-a făcut apariția un echipaj al Poliției pentru a consta cu exactitate ce s-a întâmplat. De asemenea, Medicina Legală a preluat trupul neînsuflețit al bărbatului pentru cercetări.

Un echipaj SMURD a găsit în această dimineață un bărbat, în vârstă de 50 de ani, fără suflare în apropierea Bazinului Olimpila. Bărbatul era un om al străzii. Conform primelor cercetări, bărbatul a murit din motive medicale. Nu există suspiciuni privind altă cauză a decesului.