Sibiu.Un tânăr de 16 ani a intrat cu un topor într-un magazin Profi și a început să amenințe o angajată. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii martie, iar după scandalul provocat, a distrus un autoturism parcat în zonă.

Polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, iar procurorii la-u plasat sub control judiciar. Tânărul se află acum la Centrul Prichindelul din Sibiu. Magazinul unde tânărul a făcut scandal e situat pe strada Turnului din Sibiu.

Adolescentul a fost însoțit de doi amici, iar femeia i-a suspectat că au venit să fure din magazin. În momentul în care tânărul s-a simțit urmărit, a scos toporul de sub haină și a amenințat-o în repetate rânduri pe femeie. Incidentul s-a produs la sfârșitul lunii martie într-un magazin Profi de pe strada Turnului din Sibiu.

Sibiu. Tânărul a fost plasat sub control judiciar

„La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Compartimentului Poliție de Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 16 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice”, a anunțat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Adolescentul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Nu este prima dată când tânărul de 16 ani a avut de-a face cu polițiștii. Băiatul are un temperament foarte impulsiv, iar conform surselor Ora de Sibiu, băiatul ,, este foarte obraznic, iar atunci când nu i se face pe plac răbufnește. Este rău cu ceilalți copii și cu angajații. Este plin de tatuaje și de cicatrici”.

De asemenea, adolescentul este sub tratament pentru probleme psihice, fiind de multe ori dus la Spitalul Clinic de Psihiatrie. În ciuda faptului că este dus la centru, tânărul adeseori reușește să fugă.

Reamintim că adolescentul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a intrat într-un magazin Profi și a început să amenințe o angajată.