Sibiu. Un taximetrist se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Sibiu, după ce a fost bătut crunt de o bandă de tâlhari dintr-un cartier cunoscut ca fiind periculos.

Incidentul s-a produs în cartierul Reșița, iar vestea s-a răspândit repede printre colegii taximetristului. Daniel, bărbatul care a fost agresat, lucrează prin colaborare cu o binecunoscută firma de taxi din județ, compania 953. Administratorul companiei, Mircea Buțiu, a precizat că Daniel este un om respectuos și nu era în conflict cu nimeni.

Ne pare atât de rău, că nu știm exact ce s-a întâmplat acolo, în ce stare e, nu reușim să intrăm în contact cu familia, cu el, cu nimeni. Așteptăm și ne rugăm să supraviețuiască, să fie bine”, a precizat acesta, informează TurnulSfatului.ro.

Sibiu. Taximetrist bătut crunt de o bandă de tâlhari

Conflictele din zona respectivă unde taximetristul a fost bătut nu reprezintă o noutate. De multe ori au fost raportate persoane ce intră în altercație în cartierul Reșița, iar taximetriștii evită pe cât posibil să ia clienți de acolo.

„Acolo stă o bandă de tâlhari care face mereu probleme. Își mai fac comenzi și refuză să plătească, e o mare problemă. (…)L-a găsit un coleg taximetrist după vreo câteva ore bune, din întâmplare. Pentru că trecea pe acolo pentru o comandă”, povestește Mircea Buțiu, relatează sursa citată.

Bărbatul este internat în momentul de față la Spitalul Județean Sibiu. Purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriță, a precizat că taximetristul a suferit mai multe traumatisme cranio-cerebrale, iar situația lui este gravă.

„Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și fracturi craniene. El a fost internat în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie unde se află sub supraveghere și tratament de specialitate”, a explicat Decebal Todăriță.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de lovire și alte violențe. Reamintim că bărbatul se zbate între viață și moarte, pe patul de spital, după ce a fost lovit și bătut crunt de mai multe persoane dintr-un cartier rău famat din Sibiu.