Doi polițiști au ”intervenit” în joaca cu blugări de zăpadă

Doi polițiști din Sibiu au intrat ieri seară în mijlocul unei lupte cu zăpadă. În timp ce se deplasau cu mașina pe Calea Dumbrăvii, i-au surprins pe doi tineri profitând de pătura albă de pe trotuar și li s-au alăturat, relatează turnulsfatului.ro .

„Intervenția”, așa cum o numesc cei de la Poliția Sibiu, a avut loc în jurul orei 20:30. „Intervenție spontană a polițiștilor de ordine publică pentru creșterea gradului de bucurie! S-a descins cu bulgări, mulți bulgări și o grămadă de zâmbete!”, notează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pe pagina oficială de Facebook.

Filmulețul ”intervenției” din Parcul Sub Arini din Sibiu a strâns mii de vizualizări și de comentarii

Filmuleţ ”intervenției”, cu cei doi poliţişti care reacţionează „altfel”, a strâns în câteva ore mii de vizualizări. ”Intervenția” s-a petrecut în Parcul Sub Arini din Sibiu.  Poliţiştii erau în patrulare când au văzut în zonă doi copii care se jucau cu bulgări de zăpadă. Unul dintre ei filma scena, iar ceilalţi doi s-au oprit cu maşina de serviciu chiar lângă „petrecăreţi”, relatează Adevărul .

Viorel Teacă este poliţistul care a postat pe pagina sa de socializare imaginile. El este originar din Slatina, dar s-a mutat de curând cu familia la Sibiu. „Când eşti chemat să dai o amendă, dar iese altceva! Mai mult ca oricând în această perioadă trebuie să dăm dovadă de empatie faţă de semenii noştri! Un an mai bun tuturor,  Doamne ajută!”, a fost mesajul poliţistului.

Oamenii au apreciat imediat postarea şi au spus că şi-ar dori ca astfel de imagini să fie văzute cât mai des şi la noi în ţară.  Mulţi dintre internauţi au spus că deşi acţiunea nu este originală şi a fost copiată de la poliţiştii americani, atitudinea trebuie aplaudată.  „Nu credeam că văd asta şi la noi… Chiar dacă i-aţi copiat pe americani, felicitări!… Merge şi la noi, deci se poate să fie şi poliţiştii noştri umani… Bravo!”, a scris un domn în comentariu.