Experții și-au justificat alegerea prin prezentarea caracteristicilor și performanțelor iPhone 12: ecran OLED, un design ultra-modern, suplețe, tehnologie 5G, sistem de operare superior și o cameră, care spun ei, a făcut diferența.

Camera iPhone 12 este considerată fabuloasă d către toți specialiștii, apreciindu-se că Apple are un avans de câțiva ani față de sistemul Android din acest punct de vedere. Bineînțeles că există persoane sau specialiști care preferă sau nu renunță la Galaxy Note 20 Ultra sau google Pixel 5 spre exemplu, dar câteva detalii și în special fidelitatea și proprietățile camerei au propulsat iphone 12 pe prima poziție. Modelul iPhone 12 functioneaza cu adaptoare de alimentare existente, EarPod-uri si cabluri USB-A la Lightning. Memoria internă este de 64 GB, iar capacitatea bateriei este de 2815 mAh, Dual SIM, dual Cam., culoare albastră. Prețul iPhone 12 pe piață este aproximativ 900-1000 E cu mici variații +/_ de la comerciant la comerciant.

Tehnologia 5G pare a fi câștigătoare și se pare că începând cu 2021 trendul va fi unul exponențial.Noile generații de smartphone-uri vor fi cu siguranță mult mai rapide, mult mai performante, existând cercetări deosebit de interesante și promițătoare aflate în faze avansate. Funcțiile acestora vor deveni tot mai numeroase și complexe. Posibilitatea de a coordona cât mai multe lucruri din jurul nostru prin intermediul acestor dispozitive ( locuință, lumină, căldură,aerisire) și de a monitoriza de asemenea chiar și starea de sănătate proprie sunt deosebit de apreciate de către populație și o soluție de viitor.