În vreme ce primarul Ioan Turc face promisiuni cu privire la un ştrand ultra-modern şi o sanie de vară pe pârtia Cocoş, strada Tărpiului arată ca un câmp de luptă, fiind brăzdată de gropi şi noroaie.

Recent, jurnalistul Adrian Linca a postat pe reţeaua de socializare Facebook o serie de fotografii cu strada Tărpiului, care confirmă faptul că întradevăr zona arată ca după război. Fotografiile respective sunt însoţite de următorul mesaj:

„Și-apoi se supără că-i înjură lumea și că-i critică presa. Uite cum arată azi strada Tărpiului, la câteva sute de metri mai sus de Leoni, și uite ce preocupări are domn primar.

Nu mai sunt așa drumuri nicăieri în județ, e asfalt prin toate cătunele. Și el se gândește cum să refacă ștrandul, care-i refăcut deja. Și să facă o sanie de vară, deși e iarnă, e zăpadă și frig, dar nu-i în stare să deschidă pârtia mare. Mno, ticlazăul ei de Bistriță,” comentează Adrian Linca.

Zici că toate-s cu fundul în sus în orașul ăsta! Toată lumea vorbește, dar nimic nu se concretizează niciodată!”.

Este doar una dintre opiniile bistriţenilor revoltaţi pe situaţia actuală, similară cu cea din apropierea Podului Berăriei, şi pe administraţia oraşului care continuă să se scuze la infinit, dând vina pe fosta conducere.

Oamenilor le este frică să meargă cu taxiul pe strada Tărpiului