Emisiunea Survivor Romania a avut peste 3 milioane de telespectatori

Prima ediție din acest an, de duminică seară, a emisiunii Survivor Romania a adus postul de televiziune Kanal D pe locul 1 la nivel național în privința audienței. Duelurile Războinicilor și Faimoșilor au atras peste trei milioane de telespectatori și aventurile palpitante ale ”luptătorilor” aflați în Republica Dominicană au ăscolit dorințele românilor pentru vacanțe exotice.

Potrivit comunicatului prezentat de Kanal D, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit Survivor Romania, duminică seara. Miercuri însă, de la orele 22:00, continuă  marea aventură care îi pune faţă-n faţă pe Faimoși și Războinici. Astfel, Kanal D s-a clasat chiar pe primul loc la nivelul întregii țări și la orașe datorită Survivor România. De asemenea, sunt aşteptate audiențe similare sau chiar mai mari şi la următoarele ediţii ale emisiunii.

Războinicii au învins Faimoșii cu 10 – 5

Suspansul emisiunii Survivor România a adus audiența pe primul loc în topul celor mai urmărite emisiuni. În medie, 2.344.000 de telespectatori au urmărit duminică seară reality show-ul. Competiției deosebit de strânsă și de captivantă dintre concurenți a înregistrat și minutul de aur la orele 20:55. În acel minut, Survivor România a strâns în faţa televizoarelor 3.121.000 de telespectatori din întreaga țară.

În topul audiențelor, Kanal D s-a situat pe locul 1 la nivel național, surclasând la acea oră televiziuni precum Pro Tv, Antena 1, TVR, Realitatea sau Digi TV. Postul a obţinut 13,3% Rating și 25,3% pe targetul Național, și 11,0% Rating și 21,9% Share pe targetul All Urban. „Comercialul și-a adjudecat locul doi, la mică diferența de primul clasat, cu 9,7% Rating și 23,8% Share”, arată Kanal D.

Duminică seara, au câștigat Războinicii. Ei i-au învins pe Faimoşi cu 10-5 şi au intrat în posesia uneltelor atât de folositoare pe o insulă. „Cătălin Moroșanu, de la Faimoși, și Lucian Barbu, de la Războinici, și-au disputat jocul final”, a transmis Kanal D.

Moroșanu și Jador (Faimoşi) au acceptat foarte greu înfrângerile pe traseu. Ei și-au promis să facă totul pentru ca pe viitor punctele preţioase să le aparțină lor.

Programul Survivor Romania

Reality show-ul Survivor România poate fi urmărit de milioane de fani în fiecare miercuri și joi, de la ora 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00.