Miercuri seara a fost anunțat un accident grav in Berbeşti. La locul accidentului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri – Sighetu Marmaţiei al ISU Maramureş. Pe toată durata intervenţiei, traficul rutier pe DN 18 a fost blocat. Tânărul care conducea a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp electric de pe marginea drumului.

„Firele de curent au căzut pe maşină, iar pompierii au trebuit să aştepte intervenţia Electrica pentru decuplarea curentului. (…) Persoana a fost extrasă de către pompieri, dar din păcate este decedată”, a informat, miercuri seara, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

Pentru a putea interveni să-l ajute, pompierii au fost nevoiți să aștepte echipa de la Electrica. Muncitorii au fost nevoiți să decupleze firele de la rețea, altfel pompierii riscau să fie electroutați.

Potrivit martorilor, tânărul, în vârstă de 22 de ani, a pierdut controlul maşinii pe carosabilul umed. A derapat și a lovit o altă maşină şi apoi a ricoşat într-un stâlp electric de pe marginea drumului, în apropierea unui magazin sătesc.

Tânărul avea permis de mai puţin de o lună, după ce s-a chinuit doi ani să îl obţină

Tânărul       Conform Vasile Dale.ro, tânărul care a murit pe loc în urma cumplitului accident din comuna Berbeşti, se numește Vlăduţ Codrea. Acesta se afla la volanul autoturismului său, un BMW seria 3, și circula cu viteză excesivă. La o manevră a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat.

BMW-ul a spulberat un autoturism care se afla parcat pe marginea drumului. De acolo a ricoșat și a pus la pământ un stâlp de curent.

În urma impactului deosebit de violent, motorul maşinii a sărit la câţiva metri. Șoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii.

Firele de curent au căzut pe autoturism, dar şi pe şosea, iar întreaga comună a rămas fără energie electrică, după ce curentul a fost întrerupt pentru ca echipajele de pompieri de la Descarcerare să îl poată scoate pe tânăr din maşină.

Dar a fost prea târziu, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Tânărul a murit pe loc în urma accidentului.