Înaintea Sărbătorilor Pascale, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș au inițiat o activitate umanitară pentru mai multe persoane ce nu se pot bucura de o masă festivă în prag de sărbători.

Organizațiile profesionale și sindicale din cadrul IPJ Mureș au pus mână de la mână și au încercat să aducă puțin zâmbet pentru persoanele lovite de soartă. Polițiștii au vizitat persoanele din Centrul de prevenire şi combatere a violenţei domestice Târgu Mureş și au oferit mai multe cadouri celor greu încercați.

Ca și răspuns la gestul lor umanitar, oamenii le-au mulțumit și i-au urat doar vorbe bune.

Târgu Mureș. Gest umanitar în prag de sărbători

”La data de 29 aprilie, aceștia au vizitat persoanele aflate în Centrul de prevenire şi combatere a violenţei domestice Târgu Mureş, cu scopul de a le face sărbătorile mai frumoase.

Cu sufletul deschis, polițiștii le-au oferit cadouri specifice sărbătorilor de Paște și produse de necesitate, inclusiv produse de protecție în context COVID-19. Au primit în schimb, vorbe bune, zâmbete și mulţumiri. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș vă urează tuturor ca Lumina Sfintei Învieri să vă aducă bucurie, speranţă şi pace în suflet!”, au precizat reprezentanții  Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Oradea. O firmă a donat 10 tone de făină mai multor persoane nevoiașe

O firmă din Oradea a donat, înainte de Sfintele Sărbători, 10 tone de făină de grâu și mălai mai multor persoane nevoiașe. Ajutoarele au fost împărțite de către cei de la Direcția de Asistenţă Socială Oradea.

Anca Grama, directorul DASO, a precizat că gestul companiei reprezintă un ajutor important pentru multe persoane nevoiași în prag de sărbători.

„Reprezentanţii companiei, care doresc să îşi păstreze anonimatul, ne-au întrebat cu ce pot să îi ajute pe cei mai puţin favorizaţi dintre orădeni. Noi am spus că ar fi cel mai bine cu alimente de bază. Pentru a-şi prepara ei ce doresc”, a precizat Anca Grama.