Concret, inițiativa de față se adresează persoanelor care doresc să ajute copii bolnavi de cancer internați în Secția Clinică de Pediatrie din Târgu Mureș.

Potrivit reprezentanților Ligii, cei care vor să contribuie o pot face prin efectuarea unei donații în schimbul căreia binefăcătorii vor primi câte o felicitare virtuală. Conform celor declarate de către aceștia, suma de bani pe care o vor strânge va ajuta Asociația Little People să fie în continuare alături de micuții rezidenți ai Secției Clinice de Pediatrie din Târgu Mureș, care în fiecare zi din viață,se luptă vitejește pentru a câștiga lupta împotriva cancerului.

,,Deși fiecare zi din viața noastră reprezintă o oportunitate în plus în care să-i ajutăm pe cei de lângă noi, Sărbătoarea Nașterii Domnului ne dă un motiv în plus să ne arătăm empatia și susținerea față de cei pentru care anul 2020 a fost un an greu, nu doar din cauza pandemiei. Această tradiție este respectată chiar și anul acesta, în pofida situației actuale, de către Liga Studenților din Târgu Mureș în parteneriat cu Asociatia Little People Romania, filiala din Târgu Mureș.

Cum poți contribui? În schimbul unei donații simbolice vei primi o felicitare virtuală pregătită cu dăruire de prieteni dragi creativi. Donația ta va ajuta specialiștii Asociației Little People să fie în continuarea alături de copiii bolnavi de cancer internați în cadrul Secției Clinica de Pediatrie din Târgu Mureș.

Poți dona orice sumă, direct în contul asociație IBAN: RO89 BTRL 0130 1205 9428 89XX, Titular: Asociatia Little People Romania iar la specificație te rugăm să adaugi mențiunea “Felicitări Crăciun în Mureș”. Ajută-ne să dăruim speranță și curaj copiilor din spital!”, se menționează în cadrul unei postări pe Facebook publicată de Liga Studenților din Târgu Mureș.

Așadar, în prag de sărbători putem face fiecare dintre noi câte un gest frumos, care deși pare mic, cumulat, cu siguranță va ajuta cauza pentru care Asociația Little People luptă în fiecare zi.